Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Relatiegeschenken

Ook voor relatiegeschenken bent u bij Rasch B.V. aan het juiste adres! We leveren artikelen die een bijdrage kunnen leveren aan het contact tussen u en uw klanten, leveranciers of werknemers. Mensen waarderen het om een geschenk te ontvangen en zullen dit altijd onthouden en waarderen. Onze relatiegeschenken zijn van hoge kwaliteit en worden voorzien van een hoogwaardige opdruk.

Wij adviseren u graag!

Heeft u zelf al een idee of weet u totaal niet waar u moet beginnen? Dat is allemaal geen probleem, wij helpen u graag keuzes te maken. Of u nou een stijlvol of trendy geschenk, modern of klassiek, of een exclusief relatiegeschenk wilt. Onze ervaren medewerkers beschikken over de kennis om u verder te helpen. Samen met u gaan wij in overleg om een geschenk te vinden dat aansluit bij uw wensen, imago en budget.

Bedrukken van relatiegeschenken

Relatiegeschenken laten bedrukken met een bedrijfsnaam, logo of een andere afbeelding of tekst heeft absoluut meerwaarde. Naast dat u het geschenk hiermee personaliseert, komt ook de naam of tekst die u wilt delen onder de aandacht. Soms is bedrukken de beste optie, in andere gevallen is het aan te bevelen om de relatiegeschenken te laten graveren of borduren. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een perfecte afhandeling bij het personaliseren van uw relatiegeschenk.

Wij zijn dé leverancier van relatiegeschenken in elke prijsklasse. Van caps met een opdruk tot pepermunt, verzorgingsproducten, pennen, tasjes, aanstekers en golfballen. Wij doen er alles aan om uw bedrijf aangenaam herkenbaar te maken. Daarom helpt Rasch B.V. u graag bij het uitzoeken van het juiste relatiegeschenk. Breng gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Drunen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!