Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Bouw & industrie

Veiligheidskleding is het belangrijkste beschermingsmiddel om uw werknemers te beschermen tegen risico’s op de werkvloer. Daarnaast is het een visitekaartje als uw werknemers in dezelfde kleding werken.

Logistiek & transport

In de transport en logistiek branche is het ontzettend belangrijk dat de werkkleding extreem comfortabel aanvoelt. Dit komt doordat er een hoop bewogen wordt op een dag.

Zorg & schoonmaak

Van schoonmaakjasjes tot T-shirts tot overalls. Wij bieden een groot assortiment aan werkkleding binnen deze branche. Dit assortiment is geheel afgestemd op de grote diversiteit een schoonmaakwerkzaamheden.

Schilders & stukadoors

Iedereen die aan schilderwerk doet heeft goede kleding nodig. Of u nu een professionele schilder bent of thuis zelf aan het werk wilt gaan, met de juiste kleding bent u beschermd tegen vlekken en andere ongemakken.

Beveiliging

Beveiligen en toezicht houden is een uitdagende functie. Bij de uitstraling van uw medewerkers speelt gezag en de herkenbaarheid van uw huisstijl een belangrijke rol.

Horeca & hospitality

Het personeel is het visitekaartje voor een horecabedrijf. Een representatieve uitstraling is daarom essentieel binnen de horeca en hospitality. Uw medewerkers moeten duidelijk herkenbaar zijn voor uw gasten en klanten.

Hoveniers & groenvoorziening

Ook voor hoveniers en groenvoorziening is er speciale bedrijfskleding. De gewoonte dat deze groen hoort te zijn is tegenwoordig niet meer. De kleding moet vooral comfortabel en praktisch zijn.

Installatie & service

Voor installatie- en service werkzaamheden is het handig om uw gereedschap en telefoon bij u te hebben. Daarom is onze werkkleding aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden.

Wegenbouw

Kleding voor werknemers in de wegenbouw moet goed opvallen. Daarom is onze kleding vaak uitgevoerd in fluorescerend geel of oranje. Zo kunnen wegwerkers veilig hun werk uitvoeren.

Sport

Ook kleding voor sporten zoals voetbal, wielrennen en fitness kunnen wij passend bij uw bedrijf maken. U kunt er bijvoorbeeld tijdens een toernooi voor zorgen dat uw bedrijf positief opvalt vergeleken met de concurrentie.