Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Hummel

Hummel is een van de oudste, meest toegewijde teamsportmerken in de branche en de iconische chevrons hebben altijd gewerkt als een symbool van hoe ze dingen een beetje anders willen doen – altijd met een twist en (heel veel) karakter. Waarden die van toepassing zijn op de vele sponsoring van het bedrijf over de hele wereld.

De wereld veranderen door sport

Alles wat ze doen bij hummel begint en eindigt met sporten. Dit geldt ook voor onze verschillende mode-submerken: hummel Sport Style, hummel Hive evenals onze vele collabs. Onze populaire kindercollectie is ook gecentreerd rond sportkleding – ontworpen en geproduceerd voor actief spelen en bewegen. Bij Hummel zijn ze vastbesloten om “DE WERELD DOOR SPORT TE VERANDEREN”.

Een betere toekomst

‘’Hoe beter we zijn in het beheren en ontwikkelen van hummel als bedrijf, hoe meer middelen we kunnen inzetten voor het creëren van positieve verandering.’’ Voor Hummel is sport meer dan een fysieke activiteit. Het is een universele taal met de kracht om verschillen in politiek, cultuur, religie en overtuigingen weg te nemen. Door de jaren heen hebben ze verschillende projecten, teams, sportclubs en prominenten ondersteund die zich richten op het veranderen van de wereld door middel van sport; altijd met de hoop bruggen te bouwen en de weg te effenen voor een betere toekomst.

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!