Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Accessoires

Naast het leveren en bedrukken van bedrijfskleding is Rasch B.V. ook gespecialiseerd in het verzorgen van accessoires hierbij. Denk hierbij aan riemen of swingpockets.

Functionele accessoires

Accessoires maken niet alleen je werkoutfit compleet, maar zijn ook nog eens super functioneel. Swingpockets zorgen bijvoorbeeld voor net wat meer opbergruimte voor al het gereedschap dat je met je mee draagt tijdens het werk. Daarnaast zijn de accessoires verkrijgbaar in verschillende kleuren en zo matchen ze met je werkbroek. Ze zijn verstelbaar en eenvoudig te bevestigen door middel van de clips aan de broekriem. U kunt deze accessoires dus dragen boven alle soorten, maten en merken werkbroeken zolang deze voorzien is van riemlussen.

Riemen en ceinturen

Naast de swingpocket bieden wij ook diverse andere accessoires zoals riemen voor bij uw werkkleding. Riemen en ceinturen zijn accessoires die goed bij een pantalon, jeans of werkbroek passen omdat ze er opvallend uitzien en iets toevoegen aan de uitstraling van werkbroeken. Uiteraard is de belangrijkste eigenschap dat ze broeken op hun plek houden.
Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Drunen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!