Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Tshirts, Polo’s en Sweaters

Wilt u T-shirts, polo’s en/of sweaters laten bedrukken of borduren met uw logo of eigen tekst? Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan met zowel lange- en korte mouwen en voor zowel dames als heren.

Werkbroeken

Bij Rasch B.V. vindt u een ruim assortiment werkbroeken. Hierdoor zit er gegarandeerd een werkbroek tussen die bij uw werkzaamheden past. Denk bijvoorbeeld aan een broek met zakken voor kniebeschermers.

Werkjassen

Het visitekaartje van je onderneming zijn de werkjassen van de medewerkers. Wij beschikken over soft shell jassen, bodywarmers en winterjassen. Deze kunnen wij leveren in de huisstijl van uw onderneming.

Commerciele kleding

Elk bedrijf streeft ernaar dat al het personeel eenheid uitstraalt. Dat zorgt niet enkel voor een samenhorigheidsgevoel, het geeft ook een goede indruk aan de klanten.

Winter – Regenkleding

Speciaal voor de najaar- en wintermaanden hebben wij een assortiment winter- en regenkleding. Door onze grote collectie biedt u uw medewerkers de beste bescherming tegen weer en wind.

Reflectiekleding

Reflectiekleding is werkelijk onmisbaar als uw medewerkers veel buiten zijn. Met deze kleding garandeert u dat uw medewerkers goed zichtbaar en dus veilig aan het werk kunnen.

Brandveilige kleding

Brandveilige en Multinorm kleding zijn absoluut onmisbaar in veel beroepen om veilig te kunnen werken. Wij hebben een zeer ruim assortiment brandvertragende werkkleding.

Horecakleding

Wilt u horecakleding laten bedrukken of borduren? Dan helpen wij u graag! Denk hierbji aan koksbuizen, koksbroeken, bediening, blouses en haltersloven. Dit kunnen wij allemaal voorzien van uw bedrijfslogo.

Accessoires

Accessoires maken niet alleen je werkoutfit compleet, maar zijn ook nog eens super functioneel. Swingpockets zorgen bijvoorbeeld voor net wat meer opbergruimte voor al het gereedschap.

Werkschoenen

Om zo veilig mogelijk te werken zijn werkschoenen onmisbaar voor elke vakman. Ze worden over het algemeen gebruikt in bedrijfstakken waar het werk risico’s voor de voeten met zich meebrengt.