Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Mascot

Werkkleding van MASCOT kenmerkt zich door een extreem hoge kwaliteit en een uitzonderlijke pasvorm voor optimaal comfort. De kleding is uiterst duurzaam en functioneel met doordachte details. Zij bieden werkkleding voor de professionele markt en eindgebruikers in allerlei branches. Bent u op zoek naar werkkleding voor een elektricien, schilder, installateur – of bent op zoek naar een extreem robuuste en slijtvaste werkbroek voor een stratenmaker of tegelzetter – u vindt het allemaal bij MASCOT. Werkkleding van MASCOT komt tegemoet aan de allerhoogste eisen van de professional en kenmerkt zich door een extra lange levensduur.

Mascot heeft onder andere: T-shirtspolo’swerktruienwerkjassen en werkbroeken voor zowel dames als heren in hun assortiment.

MASCOT biedt werkkleding voor iedereen!

Laat u verrassen door het zeer uitgebreide assortiment van MASCOT wat betreft kleuren en maten. Werkbroeken zijn verkrijgbaar in drie lengtematen, zodat u precies de juiste maat kunt bestellen. Maak kennis met het uitgebreide assortiment winddichte en waterdichte jassen, functionele onderkleding, shirts met lange en korte mouwen en natuurlijk de gecertificeerde S1P en S3 veiligheidsschoenen. MASCOT veiligheidsschoenen kenmerken zich door een lange levensduur en bijzonder hoog loopcomfort.

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!