Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Adembescherming

Adembescherming is verplicht als er een kans bestaat op het inademen van schadelijke stoffen en als de maximale aanvaardbare concentratie van gas, damp, stof of nevel wordt overschreden. Het gevaar voor de longen is niet altijd zichtbaar en de nadelige gevolgen komen vaak pas op latere leeftijd naar voren. Goede adembescherming is daarom erg belangrijk. Uw werknemers moeten voorzien zijn van een masker dat goed aansluit op de werkzaamheden en de luchtverontreiniging waar uw werknemers mee te maken hebben.

Bedrukte mondmaskers en mondkapjes met uw logo

Het dragen van een mondkapje wordt steeds belangrijker, ook in Nederland. Wilt u bijvoorbeeld een wasbaar mondmasker met uw bedrijfslogo om aan uw medewerkers of klanten te geven? Neem dan snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Zorg voor veiligheid tijdens het werk!

Bij het kiezen van de juiste adembescherming moet u rekening houden met diverse aspecten. Denk hierbij aan de beschermingsgraad en of de adembescherming geschikt moet zijn voor hergebruik. Rasch B.V. helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste, comfortabele en functionele adembescherming! Breng gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Drunen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!