Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Bouw & industrie

Veiligheidskleding is het belangrijkste beschermingsmiddel in de bouw en industrie. Hiermee kunnen uw werknemers zich beschermen tegen risico’s op de werkvloer. Daarnaast is het een visitekaartje als uw werknemers in dezelfde kleding werken. Met veiligheidskleding van Rasch B.V. bent u verzekerd van optimale bescherming bij risicovolle arbeidsomstandigheden. Wij leveren beschermende kleren van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen.

De juiste kleding voor iedere situatie

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Wie langs de weg werkt moet goed gezien worden en wie met gevaarlijke stoffen in aanraking komt moet goede bescherming voor de huid hebben. Elk beroep kent zijn eigen veiligheidsrisico’s en daar hoort de juiste kleding bij.

Wij adviseren u graag!

Rasch B.V. helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste, comfortabele en functionele kleding voor de bouw & industrie branche! Breng gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Drunen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!