Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Kniebescherming

Bij veel beroepen is kniebescherming het belangrijkste onderdeel van de werkbroek. Door deze bescherming zal het werk een stuk comfortabeler en veiliger worden. Daarom is het ook van belang dat de kniebescherming van goede kwaliteit is.

Voorkom schade aan uw knieën

Er wordt bij werk op de knieën veel permanente druk uitgeoefend op de knie. Over het algemeen is de knie hier niet goed tegen bestand. Hierdoor kan er op lange termijn (permanente) schade ontstaan, waardoor uw werknemers niet meer op de knieën kan werken. Sommige werknemers hebben een voorkeur om dan te werken op de hurken, maar ook dat is op lange termijn een slecht idee, aangezien de kniebanden worden uitgerekt. Rug- en knieklachten kunt u voorkomen door te werken met kniebeschermers van goede kwaliteit.

Wij adviseren u graag!

Rasch B.V. helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste, comfortabele en functionele kniebescherming voor in en voor over de broek! Breng gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Drunen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatie of vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!