Cartografenweg 20a, 5141 MT Waalwijk 0416-376222 info@raschbv.nl maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
inloggen

Werkkleding Waalwijk

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande werkkleding in Waalwijk? Dan bent u bij Rasch Bedrijfskleding aan het juiste adres! Rasch Bedrijfskleding is de allround specialist op het gebied van werkkleding. Hierbij moet u denken aan: T-shirts, polo’s, werktruien, werkjassen en werkbroeken.

Rasch staat erom bekend een breed assortiment te hebben, daarom leveren wij ook werkkleding voor elke branche. Het maakt voor ons niet uit of u op de bouw, horeca of in de logistiek branche werkzaam bent, we hebben voor iedereen wat te bieden. Werkkleding voor elke branche!

Rasch staat voor uitstekende service, we vinden het dan ook belangrijk dat we kwalitatief hoogstaande producten kunnen aanbieden, daarom leveren we werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Tricorp, Mascot, HAVEP, Olymp, Le Nouveau Chef en Greiff. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze klanten hun bestelde werkkleding snel ontvangen. Bestelt u vandaag uw producten? Dan kunt u deze dezelfde week nog in huis verwachten!

Is uw bedrijf gevestigd in Waalwijk en wilt u uw werkkleding voorzien van een bedrijfslogo kunnen wij de werkkleding voor u bedrukken of borduren.

U kunt uw werkkleding bij Rasch Bedrijfskleding uit Waalwijk ook online bestellen middels ons eigen KMS. Hierop kunnen werknemers hun kleding online bestellen. Dit KMS voorkomt fouten en bespaart een hoop tijd.

Naast bedrijfskleding leveren wij ook: werkschoenen (nette schoenen en veiligheidsschoenen), persoonlijke beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.

Heeft u interesse in nieuwe werkkleding in de vorm van T-shirts, polo’s, werktruien, werkjassen of werkbroeken in de buurt van Waalwijk? Neem dan contact met ons op of breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen kijken welke werkkleding het beste past bij uw bedrijf om zo vervolgens een stijlvol kledingpakket samen te stellen.

Meer informatie of vragen over werkkleding in Waalwijk?

Neem dan gerust contact met ons op!